Kişiliğinize göre saç önerileri

Kişiliğinize göre saç stilleri, haber detayına bir göz atınız.

Yenilenmek herkesin hayalidir, bebek gibi bir cilt, ipek gibi parlayan saçlar ve hayatın tüm güzelliklerini içimizde hisederek severek yaşamak çok güzel bir duygu olsa gerek. Bu yıl yeni akımlar yeni bakış açıları ve elbette yeni kişiliğinizle hep hayalinizdeki kişi olma yılınız.
Aydınlanma çağının ilk ışıkları heryeri aydınlatmaya başladı bile. Kim olmak isterdiniz dünya modası size soruyor cevaplayınız lütfen.

Siz dişiliğinizi konuşturmaktan zevk alacaksınız. Kırmızı rujunuz büyük gözlükleriniz, doğadan çalınmış inci takılarınız ve romantik dalgalarıyla geçmişten gelip modern çizgiyi başarıyla yakalamış bir kadınsınız.  Saç renginiz bakır ve kırmızı karışımı bir ton. Kakülleriniz gözlerinizin kenarından geçip gidiyor ve siz eski bir resimden çıkıp foto shoplanmış gibi özel ve özenilmişsiniz. Erkekler mum kokan saçlarınıza bayılacaklar.

Seksenlerin lüx kızlarından mısınız?

Pahalı etekleri, swaroski taşlar, vatkalar metaller. Kolyeler uzun ve karmaşık saçlarınız KİM WİLDE havasında aslan başı değil ama yanlar yapışık önler kabarıkdaha başka ne var derseniz . Ortadan ayrılmış çarlinin melekleri edasıyla salınan dalgalı ve sarı saçlarınız, koyu kalemlerle çevrilmiş gözleriniz ve  büyük küpeleriniz ile eskinin yeniyle sarılması gibi özgürce yürüyebilirsiniz.. Gölge röflenin ilk yılları permanın zirveye yerleştiği altın çağ yeniden canlanıyor ..aradaki farkı soranlara cevap veriyorum. Gölgelerin tonları iki renk kızıl küllü  ve "permalar bitkisel" saçlarda sadece hafif bir hareket sağlıyor. Eskisi gibi kıvıı kıvır değil ve hülya avşarın mandalla toplanmış saç modelini biraz yenileyip tekrar kullnabilirsiniz deneyin, neden olmasın..

Şekil dışı mısınız?

top şeklinde bir çantayı taşımaktan çekinmiyorsanız.boynunuzda istiridye kabuğuna benzer takılar takabiliyorsanız. İnce ve uzun topuklular giyebilecek kadar kendinize güveniyorsanız kabarık etekler giyebilirseniz. Saçlarınızın her iki yanını kazıtın önleri uzun bırakın Rihanna'yı kıskandırın. Korkusuz ve özenli gözmakyajınızı silik ve beyazla bireştirin. Tüm şekillerin dışında bir imaj aratın ve  etrafınızı siz aydınlatın. Korkmayın. Sizi anlatan bir dövme yaptırın dümdüz küt kestirin saçlarınızı altın bakır ya da mix bakıra boyatın. Tamamen kuaförünüzle bütünleşin ve en ilginç ve havalı saçı taşıyın..

Savaşçı mısınız?

Twilight efsanesi ile günümüzün en trend karakterleri bile artık melek yüz yerine evcilleşmiş vahşi karakterlere döndüler. Böylece masumiyet yerini acılı Meksika yemeklerine bıraktı. Siz siyah seversiniz bu tartışılmaz çelik ve deri tercih edersiniz. Ardınızda iz bıraktığına eminim ve sizden korkmamak elde değil. Kesip atabilirsiniz bir anda her şeyi.. Saçlarınız metalik sarı aralarında viyole tonlar  kaçınılmaz ıslak ve keskin bakıyorsunuz, buz gibisiniz ama içiniz sadece size yaklaşmaya cesareti olanlar tarafından keşfedilebilir. Küt kahkül, extrem bakışlar sıkı toplanmış saçlar ve siz bir amazon kadar özgür ve hayatınıza hakimsiniz.

Dünya modasındaki bu akımlar benide etkiledi ve boynumda Japonca bir figür var artık herkes anlmını merak ediyor ama söylemiyorum. Saçlarımı her an kısaltabilirim ama kendime bakıyorum erkek saçlarında daha jön saçlar ve out olan kirli saklallar moda!

Veka Medya

Dijital Medya Yayıncılığı | Tanıtım Yazısı | Backlink | PR hizmetleri | Medya Planlama | SEO | TV Film Program Yapım | E-posta: vekamedya@gmail.com | Web: www.vekamedya.com

1 Yorumlar

Bize her türlü görüşünüzü hemen iletebilirsiniz..

  1. kişiliğe göre saç önerileri çok güzel bir tespit olmuş

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu