Ucuz kıyafetlere kaliteli görünme tüyoları

Gardırobuna daha az bütçe ayırıp bir yandan da şık ve klas görünmek isteyenler için taktikler..

Bazen tasarımcıların hazırladığı giysilerin neden çok pahalı olduklarını anlamakta güçlük çekeriz. Şüphesiz,  bu fiyat uçurumunun en önemli sebebi gösterişli etiketler taşımaları. Yine de kabul edilmesi gereken kimi ayrıcalıklara kavuşuyor tabi bu markaları tercih edenler; kalıpları ve kumaşları oldukça kaliteli özellikle de herhangi bir dükkandan aldığınız sıradan bir parçaya göre çok daha uzun ömürlü olabiliyorlar kaliteleri sebebiyle.

Yine de hepimiz gardırobumuza daha az bütçe ayırıp bir yandan da şık ve klas görünmek istiyoruz. İşte bu amaçta işinize yarayabilecek kimi taktikler:

Düğmeleri değiştirin: 
Hiç de fena olmayan ama pahalı da olmayan bir giysinin üzerinde maliyeti düşürmek adına kullanılan plastik düğmeleri, aldığınız daha şık ve pahalı olanlarla değiştirebilirsiniz.

Değişiklik yapın: 
Ufak oynamalarla tüm görünüme katacağı değişime inanamayacaksınız. Pantolonunuzun paçalarını kısaltmak, sokakları süpürmeye niyetliymişsiniz yerine şık görünmeye önem verdiğinizi düşündürtecektir. Ya da elbisenizin yaka kısmını biraz daha açarak hafif dekolte sağlayın.

Kemer kullanın: 
O çok sevdiğiniz ucuz elbisenizin bir kuşağı varsa, onu çıkartıp yerine deri bir kemer kullanmak elbisenin havasını komple değiştirecektir.

Kumaş kalitesi önemli: 
Stili uydurabilirsiniz ama kumaşı sakın! Kalıbın ne kadar iyi olduğunun önemi yok, ucuz kumaş asla kullanılmamalıdır çünkü kendini fazlasıyla belli eder. %20 sentetikten fazla olan her şeyden uzak durun. Ve parlak olanlardan da!

Pahalı aksesuarlar satın alın: 
Elbise ve ceketi seçerken yeterince tasarruf ettiniz, öyleyse akıllara zarar bir çift ayakkabı alabilirsiniz! İyi görünmeleri bir yana önünüzdeki ay kullanılmaz duruma da gelmeyecekler. Ucuz ayakkabılar, berbat kumaşlar gibi apaçık belli olur. Aynısı çanta ve kemerler için de geçerli. O Yüzden uzun ömürlü olacak bu aksesuarlarınız için para harcamaktan çekinmeyin.

VEKA MEDYA

Dijital Medya Yayıncılığı | Tanıtım Yazısı | Backlink | PR hizmetleri | Medya Planlama | SEO | TV Film Program Yapım | E-posta: vekamedya@gmail.com | Web: www.vekamedya.com

Yorum Gönder

Bize her türlü görüşünüzü hemen iletebilirsiniz..

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu