Bu estetik operasyonlar çok popüler

Güzellik ve estetik görünüm, birçoğumuzun elde etmek ya da korumak için çaba harcadığı bir değer. 

Çağımızda ise kişilerin toplumdaki statüsünü, iş ve sosyal hayatını dahi şekillendiren bir kavram. Son yıllarda yeni tekniklerin gelişmesi ve hızlı iyileşme dönemleri sayesinde estetik operasyonlara ilgi daha da arttı. En çok ilgi çeken operasyonlar arasında Liposuction, meme büyütme, burun, karın estetiği ve saç ekimi ameliyatları geliyor.

LIPOSUCTION
Diyet ve spora rağmen verilemeyen kilolardan kurtulmak artık daha da kolaylaştı. Liposuction bu tür fazlalıkların giderilmesinde en çok tercih edilen estetik uygulamaların başında geliyor. Artık kullanılan kanüller daha da inceldi ve bu da operasyonun etkisini ve iyileşme sürecini olumlu yönde etkiledi.
MikrokanülerVaser® Liposuction adlı yöntemde kullanılan bu ince kanüller sadece 1-2 milimetre.

MEME BÜYÜME ESTETİĞİ
Meme estetiğinde en çok tercih edilen operasyonlardan birimeme büyütme estetiği. Artık dikiş izlerinin kolay iyileşmesi ve daha sağlıklı protezlerle, meme büyütme ameliyatları daha konforlu hale geldi. Meme büyütmede kullanılan protezlerin kalitesi ve doğal görünüm önemli olduğundan kişilerin doktorunu ve operasyon merkezini çok dikkatli seçmesi gerekiyor.

BURUN ESTETİĞİ
Burun estetiği, geliştirilen tekniklerle beraber acı ve ağrı veren bir ameliyat olmaktan çıktı. Burun estetiğinde en önemli faktör kişinin yüzüne uyan bir burun görünümünün seçilmesidir. Bu aşamada kişinin doktoruyla iletişimi oldukça belirleyicidir. Burun estetik ameliyatları artık daha kısa sürede ve daha konforlu tamponlar kullanılarak gerçekleştiriliyor.

KARIN GERME
Karın germe ameliyatı özellikle doğum sonrası oluşan karın bölgesindeki fazla derinin giderilmesinde tercih edilen bir yöntem. Karın bölgesindeki fazla deriyi karın germe ameliyatı dışında yok edebilecek bir yöntem yok. Karın germede, karın bölgesinde yerleşmiş yağlı deri katları altlarındaki yağlarla beraber alınmaktadır. Karın germe ameliyatları da hayati riskleri olan bir ameliyat değildir. Karın germe ameliyatı olmuş bir kadın yeniden hamile kalabilir, ancak ameliyattan sonra 1 yıl gebe kalmaması gerekir.

SAÇ EKİMİ
Saç ekimi eskiden, acı veren ve iyileşme süreci uzun süren bir estetik operasyondu. Artık özellikle FUE tekniğinin gelişmesiyle kişi, kısa sürede günlük hayatına geri dönüyor. Ayrıca sonuçlar da artık daha doğal bir görünüm olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle FUE Saç Ekimi yönteminde cerrahi bir kesi olmadığı için iyileşme hızlı olmakta ve saç ekimi sonrası süreç daha konforlu geçmekte.

Veka Medya

Dijital Medya Yayıncılığı | Tanıtım Yazısı | Backlink | PR hizmetleri | Medya Planlama | SEO | TV Film Program Yapım | E-posta: vekamedya@gmail.com | Web: www.vekamedya.com

Yorum Gönder

Bize her türlü görüşünüzü hemen iletebilirsiniz..

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu