Ayrılmanız gerekiyor!

Artık birbirinize daha fazla zarar vermeden ayrılmanız gerektiğini anlatan 8 madde!

İlişkinizde birbirinize zaman ayırın demenin yükü ağırdır. Zaten bu tavsiyeye ihtiyacınız varsa artık sizin için ayrılık çanları çalıyor demektir. Peki sizin ilişkiniz ne durumda? İşte artık birbirinize daha fazla zarar vermeden ayrılmanız gerektiğini anlatan 8 madde!

Sürekli kavga ediyorsunuz!
Karşınızdaki insanın ters ve iyi yönlerini anlamak ve birlikte yaşamak oldukça zordur. İlişkiler kabul ediyoruz çok kolay değil. Ama sürekli kavga ediyorsanız, artık biraz mola verme zamanınız gelmiş olabilir. Bir ilişki mutlu ve huzurluyken iyidir. Ne kendinizi ne de erkek arkadaşınızı üzmeye değer...

Konuşmuyorsunuz!
Erkek arkadaşınız ve siz artık konuşamıyor musunuz? Her olayda ya da her sıkıntınızda sürekli içinize atıyor durum daha da kötüye gitmesin diye susuyor musunuz? Ya da artık konuşacak bir ortak konu mu bulamıyorsunuz? İşte bu hiç iyi bir işaret değil. Bir araya geldiğinizde bir şeyler paylaşamıyorsanız, ilişkiniz hakkında biraz düşünmeniz gerekir.

Cinsel hayattan ne haber? 
İlişkilerde seksin öneminden bahsetmemize gerek yok sanırım. Bu sizi yakınlaştırmakla kalmaz aynı zamanda daha güçlü bağlar kurabilmeniz için ilişkinizdeki samimiyeti de artırır.

Kendinizi uzak mı hissediyorsunuz? 
Erkek arkadaşınızdan hep uzak olduğunuzu mu hissediyorsunuz? Artık onun kim olduğunu bile tahmin edemiyorsunuz. Kendinizde ona danışacak, sarılacak ya da güvenecek cesareti bulamıyor musunuz? Demek ki artık siz bir çift değilsiniz ve onun sizin hayatınızda bir önemi yok.

Uyuşamıyor musunuz? 
Hayatınızda farklı yönlere ilerlediğinizi mi düşünüyorsunuz? Farklı öncelikleriniz mi var? Bu birbirinizden uzaklaşmaktan çok artık sizin uyuşamadığınızı gösterir.

Farklı odalar, farklı yataklar... 
Yatmadan önceki konuşmalar belki de en samimi ve en içten olduğunuz sohbetlerdir. Fakat bunu en son ne zaman yaptınız? Ya da ne zamandır birlikte yatmıyorsunuz? En son ne zaman seks yaptınız?

Ayrılığı mı hayal etmeye başladınız? 
Ayrılığa hazır olduğunuzu anlamanın tek yolu, ilişkinizi gözden geçirdiğinizde onun olmadığını hayal etmektir. Bu ilişkinin geleceğini düşünürken onsuz hayaller ve hedefler kurabiliyorsanız, o artık sizin için olsa da olur olmasada...

Mutlu değilsiniz! 
Son olarak bu ilişkide siz mutlu değilseniz, kimseyle bir arada olmanız için hiçbir sebep yok. Sürekli ayrılmanın yollarını arıyor, onun yanlış bir hareketini ya da açığını bekliyorsanız, artık ona birşeyleri açıklamanın zamanı geldi. Daha fazla iki tarafında üzülmemesi için ondan ayrılmak istediğinizi söyleyin.

VEKA MEDYA

Dijital Medya Yayıncılığı | Tanıtım Yazısı | Backlink | PR hizmetleri | Medya Planlama | SEO | TV Film Program Yapım | E-posta: vekamedya@gmail.com | Web: www.vekamedya.com

Yorum Gönder

Bize her türlü görüşünüzü hemen iletebilirsiniz..

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu