Sizin Pırlantanız Hangisi?

Erkekler bütün kadınların birbirine benzediğini iddia etse de aslında durum sandıkları gibi değil! 

Her kadının duyguları, zevkleri, hayalleri özetle hayata bakışı farklı. Aslında hiç birinin yaşam tarzları, olaylar karşısındaki tepkileri hatta aşkları bile birbirine benzemez. Hepsinin ortak bir noktada buluştukları tek konu ise kaliteli olan her şeyin değerini bilmelidir. Dünya üzerinde pırlantaya hayır diyebilecek tek bir kadın yok! Fakat her birinin kendine özel bir kişiliği olduğundan tarzlarını yansıtan pırlanta zevkleri de farklı.

Mütevaziliğin simgesi tektaş mı, yoksa lüksün başrol oyuncusu tria mı? Sizin kişiliğinizi yansıtan ve stilinize en uygun pırlantalar hangileri biliyor musunuz? İşte sorularınızın cevapları…

Mütevazilikten Vazgeçemeyenlere…

Dünya üzerindeki tüm kadınların pırlantaya bayıldıklarını biliyoruz. Fakat bazıları için durum biraz farklı. Onlar da kaliteden anlıyorlar elbet, fakat gösterişli takılar onlar için çok da uygun değil. Özellikle hayatın ritmini yakalayan sürekli bir koşturma içerisindeki kadınların pırlantası tahmin ettiğiniz gibi tektaş. Kendine güvenen ve ayakları yere sağlam basan kadınların tümünün seçimi tektaştan yana. Hatta öyle ki takıyla olan ilişkilerinin tektaş yüzük ve küçük küpelerden öteye geçmediğini söylemek mümkün. Sade bir tarza sahip kadınların seçeceği tektaş takılara göz atmak onların zevkini anlamak için doğru olacaktır.

Pırlantanın Işıltısına Kapılanlar İçin

Dünyanın son gününe kadar aynı formda kalabilecek tek değerli taş pırlantadır ve birçok kadın da bunun farkındadır. Bu yüzden trialar kadınların büyük bir kısmının aklını başından alıyor. Triapırlanta seven kadınların büyük bir bölümü de modayı yakından takip eder ve kendisinden şıklığıyla bahsettirir. Küçük bir gösteriş onlar için zarafetin bir parçasıdır, bu yüzden tektaşın sadeliğiyle yetinmezler.Fakat bütünü tamamlayan kıyafetleri ve duruşlarıyla trianın ışıltısını bile gölgede bırakarak her zaman asaletleriyle öne çıkmayı da bilir tria kadınları.

Güçlü Kadınların Tercihi

Beştaş pırlantanın daha çok güçlü kadınlara yakıştığını söylesek yanlış olmaz. Gücü ve ihtişamıyla değerli mücevherlerden hoşlanan birçok kadının pırlanta yüzük konusundaki ilk tercihi genel olarak beştaş oluyor. Kaliteden ödün vermeyenlerin pırlantası beştaş yüzükleri günlük hayatın içinde kullanmak bile onlar için oldukça sıradan. Kaliteli gösterişi seviyorsanız ve pırlantanın ışıltısı sizi de cezbediyorsa siz de kesinlikle bir beştaş pırlanta kadınısınız diyebiliriz.

Tamturun Zarafeti

Neredeyse tüm kadınların hayalindeki pırlanta seçimi farklı olsa de her kadının hayalini süsleyen bir tamtur pırlanta modeli mutlaka vardır. Çünkü zarafetin timsali sayılan tamtur pırlantaların incelikleri ve kalınlıklarına göre her kadının zevkine hitap eden bir modeli mutlaka bulunuyor. Özellikle son yılların gözdesi olan tamtur pırlanta modellerinde, tek sıra olanlar tektaş kadınlarına hitap ederken yüksek karatlı ve iri taşlı modeller aksesuar kullanmayı seven kadınların tercihi oluyor. Aradığınız tamtur pırlanta modelini bulmak için bu liste size yardımcı olacaktır.

Veka Medya

Dijital Medya Yayıncılığı | Tanıtım Yazısı | Backlink | PR hizmetleri | Medya Planlama | SEO | TV Film Program Yapım | E-posta: vekamedya@gmail.com | Web: www.vekamedya.com

Yorum Gönder

Bize her türlü görüşünüzü hemen iletebilirsiniz..

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu