Club505 Benzeri Arkadaşlık Sitelerinde Tanışma Anında Nelere Dikkat Edilmeli?

Diyelim ki Club505 sitesine üye oldunuz ve kendinize uygun olabileceğini düşündüğünüz kişiyi buldunuz. Profilini incelediniz, fotoğraflarına baktınız. Her yönü ile size çok cazip geldi. Konuşmaya en sonunda karar verdiniz. Fakat bir türlü nasıl konuşmayı başlatacağınızı bilmiyorsunuz. Sıkıcı geçmeyen bir muhabbetin nasıl kurulacağını da bilmiyorsunuz. Bazı durumlara dikkat ettiğiniz sürece etkili ve keyifli muhabbet sizleri beklemektedir.

İlk mesajın nasıl atılması gerektiği de birçok kişi için merak konusu olmaktadır. İlk mesaj, ilk izlenimdir bunu kesinlikle unutmayın. İlk mesajda ise klişeleşen ‘ Merhaba! ‘, ‘ Naber?’ gibi söylemlerden vazgeçin. Bunun yerine daha dikkat çekici bir mesaj atın. Mesela iletişime geçmek istediğiniz kişi sizinde yapmaktan hoşlandığınız bir aktiviteyi yapıyorsa veya sizinle aynı yerleri daha önceden gezmişse bu sizin için bulunmaz bir nimettir. İlk mesajınızda ‘ Daha önceden ben de … bulundum. Çok etkileyici yerler değil mi sizce de? ‘ gibi bir mesaj atmanız karşınızdaki kişinin fazlasıyla dikkatini çekecektir. Çünkü klişeleşen sözcükler veya sorular artık komik bulunmaktadır. Bu nedenden dolayı ilk mesajınızı ararken özen gösterin. Konuşma biraz daha ilerlediği zaman ‘Nasılsın bu arada? ‘ gibi bir soruyu sormanız daha etkileyici olacaktır. Arkadaşlık sitesi içerisinde yüz yüze konuşulmadığından dolayı sadece yazarak konuşma gerçekleştiğinden dolayı karşı tarafı etkilemek için kelimelerimizi dikkatli bir şekilde seçmeliyiz. Dikkatlice seçilen ve kurulan cümleler ile karşı taraf sizden etkilenmeye başlayacaktır. Laf lafı açar hesabı ilgi çekici bir konu bulduğunuz takdirde saatlerce sürecek keyifli bir sohbet sizi beklemektedir.

Tanışma anında ise hiçbir şekilde karşı tarafın geçmişini sorgulamayın. Her şeyi zamana bırakın. İletişime geçmek istediğiniz kişinin geçmişi sizi hiçbir şekilde ilgilendirmez. Bunun yanında ise yaşamınızda olan sorun ve sıkıntılardan da bahsetmeyin. Bu karşı tarafın size acımasına neden olacaktır.

Zengin Sevgili Bulmak İçin Profil Nasıl Olmalı?

Çöpçatanlık sitesi üzerinden zengin sevgili de bulunabilmektedir. Bunun için ise etkileyici bir profil oluşturmanız dikkatleri üzerinize çekecektir. Zengin erkekler sanılanın aksine açık saçık kızlardan hoşlanmamaktadır. Zengin erkekler bu kızlar ile günü birlik ilişkileri tercih etmektedirler. Bu nedenden dolayı zengin erkekleri fiziğiniz ile etkilemeye kalkmayın. Erkeklerin birçoğu masum bir görünüşe çok fazla dikkat etmektedirler. Bu nedenden dolayı abartılı makyaj yapmış olduğunuz bir profil fotoğrafını tercih etmeyin. Bunun yerine daha natural bir makyaj seçiminde bulunun. Zengin erkekler yine sanıldığı gibi eğlence mekanlarında boy gösteren kadınlardan hoşlanmamaktadırlar. Bu nedenden dolayı fotoğrafın arka planında doğa manzarası önünde çekilen bir fotoğrafınız olmalıdır. Ayrıca etkili, masum bir o kadarda çekici bir gülümsemeye hiçbir erkek hayır diyemez. Bu kural zengin erkekler için de geçerli olmaktadır.

Zengin sevgili nasıl bulunur?sorusunu soranlar için son bir hatırlatma. Zengin erkekler doğallığı ve masumluğu her zaman ön planda tutmaktadırlar. Bu nedenden dolayı konuşma esnasında içten ve samimi olun. Tinder, Club505 gibi arkadaşlık sitelerinden zengin sevgili bulunulabilmektedir.

Veka Medya

Dijital Medya Yayıncılığı | Tanıtım Yazısı | Backlink | PR hizmetleri | Medya Planlama | SEO | TV Film Program Yapım | E-posta: vekamedya@gmail.com | Web: www.vekamedya.com

Yorum Gönder

Bize her türlü görüşünüzü hemen iletebilirsiniz..

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu